KENDTE JEG LIGNER??

HOLDNING – DERFOR FINDES DER IKKE MOBNING

Okay wow, jeg røg op i det lidt røde og irriterende felt i går. Jeg er medlem af lidt forskellige grupper på facebook og nogle gange slår folk det mest underlige eller de mest langt ude ting op. Der var bl.a. denne pige der mente, at mobning ikke findes. At det simpelthen bare er noget, man som person selv er skyld i og at det er fordi man er svag og derfor går det ud over en. Fordi man er speciel og hvis man nu siger til sig selv, at jeg ikke er dum eller grim, så bliver man ikke mobbet, fordi man selv er herre over det. Undskyld mig, men hvad har du spist til morgenmad siden, at du kan sidde og udtale dig på den måde?

Jeg har selv prøve at blive mobbet og jeg blev ikke mobbet, fordi jeg var svag eller havde dårligt selvværd. Næh, jeg blev mobbet fordi jeg var anderledes og sådan har jeg altid været. Det ændrer dog ikke det faktum, at jeg blev kaldt billig, luder, kælling osv på gangene og blev gjort til grin på grund af, at jeg havde andre interesser end dem fra min årgang. Mobning er en ting der findes og skylden ligger aldrig på den, som bliver mobbet. Den ligger helt klart på mobberen! Fordi personen lige får det bedre med sig selv i 5 sekunder eller minutter ved at nedgøre en anden person. Jeg forstår det bare ikke.

Hvad synes I?

IMG_3823

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENDTE JEG LIGNER??