BAG OM PHOTOSHOOTET

DET BEDSTE JEG VED – 5 TING

Jeg tænkte, jeg ville sprede lidt god energi, ved at fortælle om 5 ting, som er det bedste jeg ved. Der er selvfølgelig mange flere ting, men dette er bare et lille udpluk og så kan det jo være, I selv kommer i tanke om, hvad det bedste I ved er. Let’s go!

1. At gå en tur med country musik! Jeg er stor fan af country musik, da det rør mig på en helt anden måde end rock og pop musik gør. Det gør noget specielt ved mig og varmer mit hjerte. Derfor elsker jeg at gå en tur med country musik i ørerne. Det kan være om morgen, ved middagstid eller om aften (selvom jeg virkelig ikke er god til at gå en tur, når det er mørkt). Det gør bare, at jeg nyder en gåtur lige en tand mere!

download

2. At dyrke motion! Der er ikke noget bedre end at gå amok i fitnesscenteret, at danse eller løbe en tur i det fri, hvor man bare får svedt igennem og man bagefter kan have det super godt med sig selv, fordi man har gjort noget godt for sin krop. Jeg elsker det og jeg kan ikke undvære motion. Det er en del af mig og så skal jeg jo også holde den pæne figur 😀

sweat_is_magic_0

3. Photoshoot! Jeg elsker at blogge, jeg elsker at danse og synge, jeg elsker mode og så elsker jeg photoshoot. Alt sammen ting der hører lidt hjemme i samme kreative bås. Især når jeg har været til photoshoot og jeg er færdig og kommer hjem, så føler jeg mig i mit es. Jeg føler jeg hører til og at jeg faktisk er et fantastisk menneske, som har en masse at byde på. Man kan jo sagtens rose sig selv, uden at være selvglad.

_DSC0024

4. At bruge tiden på dem jeg holder af! Jeg elsker at bruge tiden på dem jeg holder af. Det kan være overalt. På en café, biografen eller hjemme. Bare det at grine sammen og føle sig tryg i hinandens nærvær. Det er da guld værd!

_DSC0501

5. Dans! Jeg har danset siden jeg nærmest kunne gå og det er noget, som jeg ikke vil give slip på. Jeg elsker det for højt til at kunne give slip og jeg føler mig både fri og hjemme på samme tid, når jeg slår mig løs til musik.

Mlcj7iKE_400x400

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAG OM PHOTOSHOOTET