MORS DAG GAVE GIVEAWAY!!

DE SVÆRESTE OG NEMMESTE BREAKUPS

Det er aldrig nemt at komme ud af et forhold, alt efter hvordan forholdet endte eller hvor længe det varede, men jeg har dog alligevel samlet en liste med hvilke forhold der er nemmere at komme videre efter og hvilke der kan være de sværeste. Det skal lige siges, at punkterne er ud fra min egen mening og ikke fakta om hvilke der er nemmest eller de sværeste blandt alle mennesker, fordi vi jo alle er forskellige og rammes på hver vores måde.

heart-34655_960_720

De nemmeste breakups

1. Utroskab! Det kan være at enten kvinden eller manden har været utro, men lige meget hvem der har, så burde dette være en af de nemmere breakups at komme videre fra. Selvfølgelig er det hårdt og man kommer måske til at tvivle på, om ens næste partner kan finde på noget lignende, men derudover vil man måske også komme hurtigt videre, fordi man tænker, man er mere værd end det!

2. Kørt psykisk ned! Hvis du f.eks. har haft en kæreste, der har slået dig eller kørt psykisk terror på dig, så vil du nok have et meget lavt eller lidt mindre selvværd på grund af personen, når I har slået op, men det vil stadig være lidt nemmere at komme over jeres breakup, fordi du tænker, at du fortjener bedre. Du vil nok nærmere være mere ked af det på grund af dit lave selvværd end at være ked af det på grund af I er gået fra hinanden.

De sværeste breakups

1. Hvis den anden vil mere end den anden! Denne her har jeg selv været i og det gør så ondt. Man vil gerne selv kæmpe for at få det her forhold til at fungere, men ens partner har allerede givet op på forhånd og så slår man op og får en knude i maven fordi at man føler, man kunne have gjort så meget for at få det til at fungere og man synes bare ikke det er fair. Det kan være lidt svært at acceptere og der kan gå tid, før man kommer videre.

2. Vokset fra hinanden! Ligesom at det kan ske for et venskab, kan det også ske for et forhold, at man vokser fra hinanden. Det kan være så svært at acceptere, fordi man det ene øjeblik har en masse tilfælles og efter som tiden går, så glider man fra hinanden og den man troede var ”the one” er pludselig ikke i nærheden af at være det mere. Det kan gøre så ondt og svært at komme videre, fordi man så gerne vil denne her person, men man samtidig må acceptere, at det ikke kommer til at fungere mere.

3. Psykisk breakdown! Denne kan være rigtig hård og det er noget jeg selv har prøvet. Det kan være enten dig eller din partner, som går igennem noget meget psykisk og at den ene eller den anden part må trække sig fra forholdet, fordi det går udover jer begge psykisk. Den er rigtig hård og ikke noget jeg ønsker for nogen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORS DAG GAVE GIVEAWAY!!