SÅDAN OPNÅR DU DINE DRØMME

DANSER JEG STADIG?

Dette indlæg er efterspurgt, men selve det om jeg stadig danser, gør lidt ondt på mig. Altså jo jeg danser stadig. Jeg danser bare ikke lige så meget som jeg gerne vil. Jeg har overvejet om, jeg skulle starte på en danse udannelse, fordi jeg virkelig elsker at danse. Det er noget af mit kæreste eje.

Jeg har danset siden jeg var 4 år. Hvilket vil sige, jeg startede med at stå og danse foran fjernsynet både til Pyrus sange og MGP sange. Min mor lagde mærke til det og hev mig med til en danseskole, da jeg var 7 år gammel. Jeg prøvede første gang og min mor spurgte mig, da jeg var færdig ”var det sjovt?” jeg svarede derefter ”ja”. Så spurgte hun ”vil du blive ved?” og jeg svarede ”nej”. Til sidst sagde hun så ”kan vi lave en aftale om, at du prøver 3 gange og hvis det så ikke er noget for dig, så får du lov til at stoppe?”, men næste gang jeg så skulle til dans, der elskede jeg det og jeg vandt også min første guldmedalje samme år. Jeg vandt seriøst min første guldmedalje, allerede det år jeg begyndte!

Efterfølgende har jeg vundet 3 guldmedaljer i alt og nogle sølvmedaljer, plus jeg har været på efterskole, hvor jeg også dansede. Dans er noget der betyder meget for mig og noget jeg er virkelig god til!

Så røg det lidt hen og nu danser jeg kun nede i fitness til noget zumba og latin style. Af en eller anden grund vil jeg gerne have endnu mere af det.

Måske jeg bare skulle springe ud i en danse uddannelse?

_MG_1650

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN OPNÅR DU DINE DRØMME