MODELBILLEDER - NEW!

CHANETTE BING – DERFOR HUSKER JEG IKKE MIN BARNDOM

En lille historie
Som 10 årig blev jeg skilsmissebarn, jeg valgte at bo hos min far og derefter blev årerne nogle lange og forfærdelige år. Min far og mor lod mig vælge hvem jeg ville bo hos, men det var virkelig ikke en klog beslutning og min far har også undskyldt for det for ikke så længe siden.
Jeg husker små glimt af min barndom, men ikke ret mange ting. Min far og jeg snakkede sammen på et tidspunkt og han blev helt overrasket over, at der var så mange ting, jeg ikke kunne huske.

Hvorfor sletter man ting fra sin hukommelse?
Grunden til man uden at være herre over det, glemmer mange ting fra sin fortid, er i bund og grund fordi der er så meget dårligt, at man bare får det lagt totalt i glemmeren. De ting kommer måske først tilbage, hvis du ser et billede eller noget lignende, som kan få dig til at huske det igen.

Hvad husker jeg?
Som sagt husker jeg ikke ret meget fra min barndom, men det jeg kan huske, er at mine forældre skændtes meget. En lidt forfærdelig ting at kunne huske, tænker jeg? Jeg kan også huske, de cykelture min far, brødre og jeg havde til Kerteminde, når vi skulle til stranden eller da jeg faldt på min cykel og slog mig. Jeg kan kun huske ting, der virkelig betød noget for mig eller gjorde indtryk på mig, men der er mange minder, som jeg har smidt fuldstændig væk. Jeg synes, det er lidt synd, men jeg har ikke selv kunne styre det.

Hvad med dig? Har du også oplevet, at der nogle ting, som du bare har totalt smidt væk eller med vilje? 🙂

IMG_3754logo
Photo by Sandra Angelina Photography

Skriv en kommentar

  • Louise

    jeg husker intet indtil fra jeg var 0-5 ca intet jeg blev skillsmissebarn da jeg fyldte 5 men jeg kan intet huske fra min far og mor var sammmen intet er tilbage

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODELBILLEDER - NEW!