HOLDNING - BILLIGERE BROAFGIFT?

ANBEFALING AF SHOPPING SIDER

Jeg er typen, der handler mere på nettet end jeg handler i en butik IRL, men det er mere fordi, jeg godt kan lide at have noget, som ikke lige alle andre har og så har de generelt også mere fedt tøj på nettet.

Jeg har derfor samlet de 5 sider, jeg handler mest på og hvor jeg får mit ultra lækre fede tøj!


Boohoo

Jeg kommer i himlen meget tit, når jeg går ind på Boohoos hjemmeside og det er mit favorit sted at handle og deres service er i top. De har så mange flotte og lækre ting og jeg tror også, at du kan finde noget derinde. Hvis du ikke har besøgt deres hjemmeside endnu, så gør det endelig! Du vil ikke fortryde det. Det positive ved Boohoo udover de flotte og lækre ting er, at deres varer også generelt er meget billige i forhold til det, du køber. Lige nu har de faktisk 50 % rabat på alt i deres webshop!

PicMonkey Collage Boohoo

Køb: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER 


Topshop

En af mine yndlings kjoler er fra Topshop og jeg er typen, der sætter rigtig meget pris på, hvis mit tøj er i en god kvalitet og det får du, hvis du handler på Topshop. De har også en IRL butik i København, men hvis du ikke lige har mulighed for at tage en tur til KBH, så har du da i hvert fald muligheden også på nettet!

PicMonkey Collage Topshop

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER


Shein

Varerne på Shein er uhyggelig billige og så synes jeg tit, man ser sider som denne, hvor man ikke kan stole på at det man får, er lige så lækkert, som det ser ud på billedet, men det synes jeg det er. Prøv det! I kan finde en masse lækkert.

PicMonkey Collage Shein

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER


Asos

Når jeg handler hos Asos, så er jeg tit på udkig efter nogle anderledes ting, som man ikke lige finder alle steder. F.eks. har jeg en taske, der er pink med glitter og ligner en sodavand dåse.

PicMonkey Collage asos

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER


Bubbleroom

Nelly kender mange af jer sikkert og de har også haft min opmærksomhed i lang tid, men jeg mistede lidt interessen efter de lavede en virkelig dårlig kundeservice. Jeg vil derfor heller shoppe hos Bubbleroom, som faktisk har nogenlunde de samme ting og hvis du er rigtig smart, så hvis du finder noget, du virkelig gerne vil eje på Nelly, så kan du faktisk for det meste finde samme ting på Bubbleroom til bare billigere penge. Jeg har 2 gange sparet penge på den måde!

PicMonkey Collage bubbleroom

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv en kommentar

  • Frida

    Virkelig lækre outfits! Jeg kan specielt godt lide det fra Bubbleroom – har lige bestilt nr. 5 og 6. Hvis jeg må give dig og dine læsere et lille tip, så husk at find en rabatkode når I handler på nettet. Jeg brugte en rabatkode til Bubbleroom som gav mig 10% rabat! Jeg plejer at bruge https://couponix.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLDNING - BILLIGERE BROAFGIFT?