TODAY'S OUTFIT

70 % RABAT PÅ BOOZT UDSALG

Hey darlings.

Jeg har noget mega lækkert at fortælle jer og som jeg vil dele med jer! Med rabble.dk har I mulighed for, at få 70 % rabat på alt udsalg fra Boozt.com!
Så skynd jer ind og benyt jer af tilbudet. Hvis der er noget, jeg elsker at kigge efter og shoppe på Boozt.com, så er det mærkevarer! Jeg er blevet lidt af en mærkevarer freak. Ikke så meget fordi det er dyrt osv, men jeg synes det der bliver lavet, er SÅ flot og i så god en kvalitet.

Her er lidt eksempler på, hvad du kan bruge dine penge på!

PicMonkey Collage

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Der kommer flere overraskelser! Jeg synes det er mega fedt, at der findes en side som rabble.dk, hvor man har mulighed for at få fingrene i en masse lækre rabatter. Til jer mine norske og svenske læsere så er der også en side til jer! Der er nemlig rabble.no og rabble.se.

Nu hvor jeg alligevel har din opmærksomhed, så kan jeg jo spørge om du er blogger og har lyst til at blive ambassadør for rabble ligesom mig? For så har du netop mulighed for det! Alt du skal gøre, er at klikke her og så er du godt på vej. Du vil ikke fortryde det!

Husk også at følg dem på instagram: @rabbleofficial
Og min instagram: @CandyChanett

Reklame
Indlægget indeholder affiliate links

Skriv en kommentar

 • Simone

  Hej, det lyder virkelig nice ? Men jeg forstår det ikke helt, hvad er det nu en ambassadør er? ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Samarbejdet med Rabble består bare i, at du laver et indlæg for dem mindst 2 gange om måneden, hvor du linker til en af de rabatter, de har på deres side.
   Det er hvad det går ud på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT