ANMELDELSE AF ANNE GADEGAARDS BLOG

5 FACTS OM MIT UDSEENDE

Jeg har i dette indlæg valgt at udpege 5 ting ved mit udseende, som ikke lige alle ved, men som mange nok tror en masse om. Jeg laver af og til de her ”5 ting” eller ‘5 facts” og grunden til jeg holder mig til tallet 5, er, at jeg heller vil lave en liste med 5 vigtige ting end en liste med 10 ting og så er det bare for at proppe nogle facts ind for at proppe nogle facts ind. Det er ikke så meget mig.

Men tjek listen ud! Måske der er noget vi har tilfælles og ellers lærer du noget nyt om mig, som du måske ikke vidste.

1. Jeg har aldrig plukket mine bryn! Jeg har altid haft pæne bryn og jeg har derfor heller aldrig haft behovet for at plukke dem. Jeg er vist heldig på det punkt?

12948389_10154249730114728_407187709_o

2. Markerede bue! Min læbe ligner ikke så mange andres, synes jeg selv. Min læbe har nemlig en lille og meget markerede bue. Jeg føler mig egentlig okay heldig, fordi jeg synes, det ser så godt ud, når der kommer læbestift på.

_DSC0392LOGO

3. Mine krøller er ægte! Jeg er glad for at kunne have krøller hver dag og at jeg ikke behøver gå til frisøren og betale en masse penge for det. Det er lækkert!

_DSC01042logo

4. Forskellige nuancer! Min hårfarve består af forskellige farvenuancer. Godt nok er min hårfarve i bund og grund brun, men der er forskellige lyse striber og mørke striber i også.

IMG_3989logo

5. Symmetrisk ansigt! Det her var faktisk noget, jeg fandt ud af, da jeg på et tidspunkt sad og lavede matematik. Mit ansigt er symmetrisk, hvilket betyder at begge sider af mit ansigt er ens.

IMG_3873logoPictures by Sandra Angelina Photography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE AF ANNE GADEGAARDS BLOG