HVEM JEG ER TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT + UPDATE PÅ BITCH FIGHT

20. april 2016

Hey darlings og glædelig onsdag!

I går lavede jeg et indlæg, som gik ud på at sammenligne mit udseende med kendte personer. Der var intet seriøst i det eller noget, da jeg bare tænkte det kunne være lidt sjovt. Af en eller anden grund fik det det til at gå lidt amok og der har været en lille bitch fight i mit kommentarfelt. Jeg undrer mig virkelig, for det var jo bare et indlæg og ikke noget vildt særligt? Jeg tænker ikke, det er så meget at forlange, at jeg vil have en god tone på min blog. Man behøves ikke nedgøre hinanden. Ellers skal I have mange tak, jer der følger mig! Det betyder rigtig meget 🙂

Dagens outfit består af: Kjole – Shein (HER) / Stiletter – Sparkz (Lignende her) / Taske – (HER)

_DSC0094

_DSC0105

_DSC0093
Billeder taget af: Paw Ross Halvorsen
Indelægget indeholder affliate links

Relaterede Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar Lullepigen 20. april 2016 at 12:03

  Øh hallo det bliver hun sgu da nød til når der er sådan nogle bitches som dig der skal ødelægge stemningen altså!
  ps. OMG den der dåsesodavandstaske er TOTAL fed! hvor har du købt den?? den er SÅ nice!

  • chanettebing
   Svar chanettebing 20. april 2016 at 13:11

   Hej Lullepigen.
   Der er et link til tasken i indlægget 😀 Den er mega fed!

   • Svar Lullepigen 21. april 2016 at 8:27

    Omg skatter Thanks! Havde slet ikke set linket. tihi :i
    Glæder mig sådan til dit næste blogopslag, du er bare så nice!

 • chanettebing
  Svar chanettebing 20. april 2016 at 13:15

  Det er ikke fordi, jeg ikke støtter mine fans, men jeg føler mig lidt nedgjort og det støtter jeg på ingen måde. Du er velkommen til at følge min blog og du er velkommen til at lade være, som du har valgt. Jeg elsker, at I gider følge med, men jeg vil også gerne have en ordentlig tone på min blog. Det jeg netop ikke støtter, er, at man nedgøre hinanden. Det er fint, du ikke kan lide mig eller synes, jeg ikke er voksen. Jeg håber, du får en god dag alligevel 🙂

  • Svar Lullepigen 21. april 2016 at 11:23

   ej omg hallo, hvor er du dog total barnlig altså! omg omg jesus christ.
   Chanette jeg er en tro fan, husk det. GIV ALDRIG OP, JEG TROR PÅ DIG SKATTER! YAAAAAS

  Skriv kommentar