MINE IDOLER

HOLDNING – STOP MED AT VÆRE PERFEKT

På de sociale medier har vi det med kun at vise de gode ting, som sker for os. Det synes jeg er lidt synd. Det er selvfølgelig fair nok, hvis man ikke har lyst til at dele sine dybeste hemmeligheder og det er virkelig heller ikke alt, man skal dele på f.eks. Facebook, Instagram og Twitter. Jeg mener bare, at det ikke bør være forkert at vise, man også har en dårlig dag og at ens liv ikke kun er fyldt med perfekte og positive ting. For jeg tror ikke på, at alle mennesker har en perfekt dag hver dag.

Jeg synes dog også af og til at det kan være en svær balance for hvad, man må slå op og ikke. Man skal selvfølgelig bare være ligeglad med, hvad andre tænker og siger/skriver. Det er dog ikke alle der kan det og enten slår man et billed op af sig selv, fordi man synes det er et virkelig godt billed og så får man smidt janteloven lige i hovedet eller også fortæller man om sin virkelig dårlig dag og nedture og så får man smidt i hovedet, at man bare er opmærksomhedskrævende eller ynkelig. Der bliver jeg altså et stort spørgsmålstegn? Vi er vel alle mennesker, når det kommer til stykket og vores dage kan ikke være perfekte hele tiden. Vi er fyldt med følelser, som er okay at vise. Sorry, hvis det virker for cliché agtigt, men har jeg ikke ret?

12918604_1076486392392461_89470162_n(1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE IDOLER