ÅRSGAVE - CATWALK!!

HOLDNING – MIT LIV ER IKKE KEDELIGT BARE FORDI JEG IKKE DRIKKER

Jeg troede dette var en ting, der var faldet lidt hen, men jeg tog vist fejl og jeg synes det virker så forkert. Jeg er typen, der ikke drikker særlig tit og har aldrig røget eller taget et sug af en smøg eller prøvet stoffer på nogle som helst måde. Sidst jeg drak var for 2 uger siden, men sidst jeg drak igen var til min fødselsdag i juli måned sidste år.

Jeg fortalte til en person, at jeg ikke drak særlig tit og aldrig havde prøvet at ryge eller taget stoffer, hvor spørgsmålet derefter lød ”er dit liv ikke bare kedeligt så?”. Undskyld mig? Jeg kan godt hygge mig uden at drikke mig mega lam og jeg har bare generelt aldrig haft det store behov for at prøve alle disse ting rigtig meget, som mange andre unge har, men det betyder ikke mit liv er kedeligt? Jeg går op i mine hobbyer i stedet og prøver at leve min drømme ud og gøre noget ved det, som jeg gerne vil opnå og jeg opdager på den måde nye sider af mig selv.

Jeg synes, det er så forkert, at man kan definere ens liv på baggrund af ting som ikke at drikke eller ryge og tage stoffer! Altså what the fuck. Altså hvis det betyder at mit liv er kedeligt, fordi disse ting ikke interesserer mig så meget, jamen så værsgo. Så er mit liv mega kedeligt! 😀

På grund af spørgsmål som det jeg fik, er det da klart, at der er mange unge, som føler sig presset, fordi de føler det er den eneste måde, de kan passe ind på og være ”sej”. Jeg må dog fortælle dig derude, som læser med, at du er mere sej, hvis du går din egen vej, lytter 100% til hvad du synes er rigtigt og generelt gør hvad DU har lyst til. Det gør dig mere unik og jeg ved det af erfaring.

_DSC0001

Skriv en kommentar

 • Katrine Skovgaard

  Ej okay, skriv lige et indlæg om hvordan man stopper med at tænke alkohol giver et boost ift. at have det godt.. det er da noget der giver lidt glæde i en nogle gange grå verden, eller er alkohol bare bedøvelse? Nu har du gjort mig helt i tvivl ej haha. Synes bare nogle gange selvtilliden kan have brug for en tår sprit.. kindda sad I suppose..<3 hvad synes du

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Kathrine
   Det vil jeg meget gerne skrive et indlæg om, som du forhåbentligt kan bruge til noget. Det er rigtigt, at den selvtillid man normalt ikke har, kan komme frem, når man bliver beruset. Dog mener jeg, at man ikke skal bruge alkohol til, at slippe væk fra problemer og til et gladere sted. Der skal man nok i stedet arbejde med det, som netop er svært for en. Jeg forstår godt, at man kan have brug for at “flygte”. Nogle gange når jeg render ind i nogle lidt tunge dage, vil jeg også bare gerne flygte til et nyt land og bare have fred og det hjælper lige i det øjeblik, man gør det, men det hjælper ikke på længere sigt. Jeg skal med glæde lave et indlæg <3 Jeg er glad for at du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Skovgaard

  Ja ok tak for svar, du behøver virkeligt ikke stresse over det med et indlæg, men noget af det du siger dér er virkeligt brugbart for mig faktisk..! Det holder bare ikke på den længere bane med druk for at flygte, so right! Jeg følger da med så længe der kommer nogle tankevækkende/sjove indlæg fra dig hehe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRSGAVE - CATWALK!!