DELICIOUS LINGERIE - NELLY

HAR MAN LOV AT VÆRE LIDT UHELDIG?

Det her er mere end flot og virkelig irriterende når man har en blog. Jeg har, som I måske kan se på det lidt irriterende sløret billed fået en skinne på. Jeg er født med følsomme håndled og det er først startet med at have negative konsekvenser nu, hvor jeg er blevet 20. Det sker ikke hele tiden. Det sker faktisk meget sjældent, men når det så sker, så gør det virkelig også ondt.

For at gør jer lidt klogere, så sker der det, at jeg hverken kan støtte på min hånd eller lave noget anstrengende og må derfor sidde med den i ro og med skinne på i nogle dage. Det er virkelig irriterende, når man gerne vil være aktiv på bloggen, men jeg må leve med det. Jeg har det fra min mor og det er derfor ikke så mærkeligt, at jeg også døjer med det.

12750080_955125584542454_1264752328_n(1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DELICIOUS LINGERIE - NELLY