HVEM JEG ER

MINE IDOLER

26. marts 2016

Et efterspurgt indlæg, nemlig, hvem er mine idoler? Jeg synes, der er rigtig mange berømte, som hver især er et godt idol og som er personer, man kan lære noget af, men hvem er mit idol? Jeg har mange jeg beundrer og synes gør et fantastisk stykke arbejde! Jeg er typen, der bedømmer en kendt person på det de kan. Altså på den måde at hvis de f.eks. er sanger, så skal de bevise overfor mig, at de kan synge. Jeg kigger derfor efter live versioner på nettet af forskellige kunstner og på den måde får jeg respekt for deres arbejde. Lad os tage et eksempel som Justin Bieber. Jeg er ikke fan af ham og jeg sætter heller ikke hans musik på særlig tit, men jeg har kigget en masse af hans live versioner igennem osv. og jeg må indrømme, at jeg synes han er virkelig dygtig! Altså wow. Han har virkelig noget specielt og han lyder fantastisk live. Jeg er ikke fan af ham eller hater. Jeg respekterer ham for hans talent.

Der er også sangere, som slet ikke er min kop te. F.eks. Beyonce eller Katy Perry. Jeg hader dem ikke, men de er bare ikke lige mig, hvad angår musik. De har talent! Det har de i den grad og kan virkelig synge, men deres genre og sangstemme er ikke lige mig. Der er nemlig forskel på, om en sanger kan synge eller man bare ikke kan lide deres sangstemme.

Nå, men lad os slippe spændingen! Hvis du derude har fulgt med i et stykke tid eller helt fra start, så ved du at jeg er Miley Cyrus fan. Hvilket vil sige, jeg kaldes for en ”Smiler”, ligesom der findes ”Beliebers”. Jeg har kunstnere, jeg synes er inspirerende og som kan noget helt specielt. Jeg elsker bl.a. Demi Lovato for det hun kan med hendes stemme. Jeg elsker Becky G for hendes måde at lave rap musik på. Mit favorit band er Simple Plan, fordi det simpelthen bare går lige i mit rock hjerte. Dog vil jeg sige, at jeg kun har et idol og det er Miley! Jeg har disse 3 andre kunstnere, jeg også synes er helt igennem talentfulde og som er lige min smag, men ingen af dem rør mig lige så meget og inspirere mig lige så meget som Miley gør og har gjort!

PicMonkey Collage0

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar