TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT

21. marts 2016

God mandag til jer smukke mennesker!

En del af jer har måske fået påskeferie og jeg ved ikke med jer, men hvor er det dog befriende! Jeg har virkelig set frem til det. I dag skal jeg slappe af, men i morgen har min far fødselsdag. Han fylder hele 53 år, men han holder sig virkelig godt. Mange synes han ligner en i 30’erne, så det er jo super! Det er fra ham, jeg er blevet så aktiv hvad angår motion, for jeg er i den grad ikke doven anlagt. Jeg er typen, der gerne cykler 7 km til skole og hjem i snevejr, fordi det var det eneste man kunne, når man kun havde en cykel at komme til og fra alting. Jeg tænker ikke så meget på at ”nej, hvor der er langt”, næh, jeg tænker selve ruten jeg skal cykle ud i hovedet og så tænker jeg i stedet ”argh, det er ikke så langt” og så gør jeg det bare. Sådan er det med mange ting. Jeg gør det bare 🙂

Dagens outfit består af: Kjole – Sisters Point / Sko – Forever 21 / Taske – Glitter

_DSC0052

_DSC0056

_DSC0057

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar