FASHION

ÅRSGAVE – CATWALK!!

18. marts 2016

I sidste uge havde min kæreste og jeg været sammen i 2 år. Nemlig d. 8. marts, men lige netop den dato har min kæreste også fødselsdag, så vi rykkede det til d. 9. marts, så han kunne få sin fødselsdag helt for sig selv.
Han havde dog ikke min årsgave til mig på dagen og jeg har derfor fået disse skønheder i dag og jeg elsker dem!
Jeg havde prøvet dem i Rosengårdcentret og der havde de dem i min størrelse, men dagen efter hvor han ville have givet mig dem, så var min størrelse væk og de måtte derfor bestilles hjem og nu er de mine. De er fra Deichmann, mærket er Catwalk og kan findes her.

_DSC0002

_DSC0007

_DSC0011

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Nikki Lund 19. marts 2016 at 19:39

    Det var godt nok en lækker årsdagsgave at få 🙂
    Hav en dejlig aften!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv kommentar