HVEM JEG ER

HAPPY BIRTHDAY BOY!

9. marts 2016

Jeg skrev som sagt i går, at jeg ville lade bloggen være og i stedet komme med et indlæg i dag. Det var en super hyggelig dag og jeg fik i den grad forkælet ham. Jeg fik vækket ham med en gave, lækkert morgenbrød og kage. Så jeg var allerede oppe lidt i 6 for at pynte bordet lidt og sætte flag rundt i lejligheden!

Jeg skulle desværre i skole, men der blev hygget igen sammen med hans mor og mormor, da jeg kom hjem og så gik turen til Rosengårdcentret. Hvor jeg fik forkælet ham med endnu en gave og så fik vi sat os på en café og drak noget varm kakao.
Som middagsmad spiste vi på Café Victoria og fik rundet dagen af med en lækker dessert, der bestod af hjemmebagt vanilje muffin med chokoladestykker og vaniljeis med chokoladesovs. Mums!

IMG_08292

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar