HVEM JEG ER

CHANETTE BING – EN ABORT ER OKAY

1. marts 2016

Inden jeg bliver hadet for fuld skrue, vil jeg gerne lige forklare hvorfor, jeg synes det er okay at få en abort. Jeg læste at Fie Laursen gik lidt amok på sin blog over Amalie, som har fået 4 aborter siden hun var 19 og Fies holdning er at hun mener, man dræber et lille foster, men det er ikke helt sådan jeg ser på det.

Misforstå mig nu ikke. At have fået 4 aborter er lige lovlig voldsomt, det er jeg enig i og jeg synes da også, at efter den første abort skal man måske tænke sig lidt mere om. Hvis du ikke bruger nogen former for prævention, altså enten kondom, p-piller, p-stav og hvad der nu ellers findes og du så bliver gravid anden gang og tænker ”jeg vil have en abort” så tror jeg nok lige, det ville være en god idé at tænke sig lidt om. Det med at få en abort, er ikke noget man ”leger” med, hvis man kan udtrykke det sådan? For du kan rent faktisk risikere ikke at kunne få børn overhovedet og man skal i den grad ikke bruge det som ”prævention”. Tænk på alle de kvinder som ikke kan få børn og så får en anden kvinde lige 4 aborter, fordi hun ikke valgte at beskytte sig?

Der hvor jeg synes en abort er okay er når, man har gjort sit for at beskytte sig. F.eks. mig selv. Jeg bruger p-piller og hvis jeg så blev gravid af en eller anden grund og jeg ved, at jeg ikke har mulighed for at give et barn alt det, som det har brug for. Det er især også for at skåne mig selv, da jeg slet ikke er klar og jeg vil derfor ikke bringe et barn til verdenen. Jeg ser det ikke som om, at jeg dræber et lille foster. Det kan godt være den lille slim klump (kald det hvad I vil), kunne blive til et foster, men det er det ikke endnu og derfor har jeg ikke noget imod at få en abort.

Igen, som jeg skrev foroven, er det ikke noget man skal lege med eller bruge som prævention og 4 aborter er godt nok mange. I er velkommen til at kalde mig for en morder osv, men vi har hver vores meninger og denne holdning gør ikke mig til et dårligt menneske.

12747694_430592187144896_1501574033_n

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar