LÆKRE KJOLER TIL INGEN PRIS

TODAY’S OUTFIT

Jeg kom til at tænke på noget vigtigt i dag. Det er så vigtigt, at man ikke undskylder for hvordan man er som person, hvis der er ting, man ikke kan gøre for. F.eks. jeg er særlig sensitiv og jeg kan derfor godt tage ting meget nært, hvis folk siger eller skriver noget til mig i en toneleje, jeg synes lød surt eller lignende og det er bare vigtigt, at man minder sig selv om, at det er okay. For jeg kan ikke gøre for det eller styre det. Jeg er født som særlig sensitiv og jeg skal leve med at være sådan her resten af mit liv, så jeg kan lige så godt acceptere det og på den måde bliver mit liv rigere.

Dagens outfit består af: Cardigan – H&M / Top – H&M / Leggins – Pieces / Støvler – Deichmann / Taske – Michael Kors

_DSC0001

_DSC0002

_DSC0005

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE KJOLER TIL INGEN PRIS