TODAY'S OUTFIT

SNEAKERS I LANGE BANER

Jeg er typen, der mest går i høje støvler og generelt sko med en hæl på, men jeg kan også godt lide at gå i sneakers. Det afhænger dog af, om de har noget specielt over sig! Jeg har derfor fundet disse fede sneakers fra New Balance, som I kan tjekke ud ved at klik her. Nogle af jer kender måske allerede iloveshoes i forvejen og jeg synes da helt klart, I skulle tjekke dem ud! De har også mange andre slags sko end lige sneakers.

Jeg er typen, der kan have så svært ved at bestemme mig, når jeg skal vælge mellem en masse sko. Fordi man bare tænker ”det par vil jeg SÅ gerne have” eller ”ej de ville passe perfekt til det nye par bukser, jeg har købt” og sådan fortsætter mine tanker bare. Andre end mig det sker for? Suk!

Jeg mangler forresten også plads til alle de sko, men det standser mig ikke i at få flere. Hvad med jer?
Jeg forneden fundet mine favoritter 🙂

Mine favoritter fra New Balance: Grå / Red / Blå

PicMonkey Collage00

Sponsoreret1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT