NEW MAKEUP EVERY MONTH

MIN MOR VANDT OVER KRÆFTEN – HVORDAN HAR JEG DET I DAG?

For 10 år siden ca. fik min mor konstateret brystkræft, hvilket vil sige, jeg var 10 år da det skete og jeg kan huske, jeg havde det meget svært dengang! Jeg mistede venner og jeg vidste ærligtalt ikke rigtigt, hvad det hele gik ud på eller hvad der skete omkring mig. Hvilket så også som nævnt i mange andre indlæg med gjorde, at jeg fik en depression, fordi jeg aldrig talte ud om mine følelser og til sidst var ligeglad med alting.

Det er ikke særlig nemt for et barn på 10 år at takle, at en af sine forældre får kræft, som mange mennesker årligt dør af og samtidig blev min mor og far også skilt. Jeg var stadig et barn og havde ikke nået teenagerfasen, hvor man måske forstår lidt flere ting og derfor kan jeg ikke huske helt præcis hvordan, jeg havde det dengang. Jeg kan dog huske, at jeg har set min mor skaldet. For at der er større risiko for at blive rask, kommer enhver kræftpatient igennem det, som man kalder for kemoterapi og det gør at man taber håret. Jeg kan huske det var lidt underligt, fordi jeg fattede som sagt ikke så meget af det dengang. På grund af min mor mistede håret, så jeg hende derfor med en paryk i stedet og det var også lidt mærkeligt at forholde sig til.

Den dag i dag er jeg selvfølgelig glad for, at min mor overlevede den kamp. Det er jo mega sejt! Hvilket vil sige, hun har haft en eller anden kampgejst der simpelthen gjorde, at hun overlevede. Jeg har det okay den dag i dag. Jeg kæmper med rigtig mange psykiske ting, som jeg har fået med i rygsækken. Ikke på grund af kræften eller mine forældres skilsmisse, men på grund af noget andet, som jeg ikke vil komme ind på, men jeg kan i hvert fald fortælle, at jeg har det helt fint den dag i dag, hvad angår min mors sygdomforløb.

_DSC0398logo
Photo by Sandra Angelina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW MAKEUP EVERY MONTH