SNEAKERS I LANGE BANER

JEG BLEV MOBBET I FOLKESKOLEN

Mange ved ikke, at jeg blev mobbet i folkeskolen, for jeg virker ikke som typen, der ville blive det. Eller det har jeg i hvert fald fået af vide SÅ mange gange. Jeg ser åbenbart meget normal ud og det overrasker åbenbart derfor andre, at det også skulle gå ud over mig.

Der er jo bare det, at man kan finde på hvad som helst at mobbe folk med og især i folkeskolen. Det kan være en sjov næse, ens vægt eller hvad som helst. Jeg blev dog altid drillet lidt med mit efternavn fordi, jeg hedder Bing til efternavn, men det har som sådan aldrig generet mig. Jeg blev bl.a. også mobbet med, at jeg kunne lide spansk musik. Jeg har elsket spansk musik siden jeg var 9 år gammel og jeg gør det stadigvæk. Jeg havde ingen venner i min klasse. Jeg hang i stedet ud med nogle fra de klasser, man kalder ”specielklasser”, men jeg så dem ikke som anderledes end mig bare fordi, de enten led af ADHD eller var ordblinde. Jeg elskede at hænge ud med dem og de blev også nogle rigtig gode venner og gjorde at jeg overlevede skolen indtil, jeg tog på efterskole.

At jeg hang ud med dem fra specielklasserne, gjorde selvfølgelig også, at jeg skulle mobbes med det. For det var jo vildt sjovt! Not!
Jeg gik i A klassen. Der var både en A, B og en C klasse. Jeg kan huske, når jeg gik på gangene, så var der en fra B klassen, som syntes det var vældig sjovt eller sejt at råbe luder og kælling efter mig foran sine venner. Hvilket problem personen havde med mig, ved jeg ikke? Jeg fik sat en stopper for det, da min matematiklærer fandt ud af det og sørgede selvfølgelig for, at jeg ville få en undskyldning, men det fik jeg aldrig. Personen sagde i stedet ”jamen det var jo ikke kun mig” og siden da har jeg ikke haft den store respekt for den person. For personen gjorde det igen efterfølgende. Bare ikke på skolen.

Jeg blev mobbet fra 7-8 klasse. Det var derfor ikke så længe og jeg blev også mobbet i en mild form i forhold til mobbeofre, som bliver skubbet og tæsket osv. Jeg kan så dog fortælle, jeg altid har været ligeglad med det mobning og derfor var min mobning meget mild. Jeg gav dem simpelthen intet. Jeg græd ikke og jeg blev heller ikke sur eller reagerede på det på nogen måde. Ved I hvorfor? Fordi jeg var fucking ligeglad. Hvad i al verden skulle jeg bruge det til? Onde ord fra folk som ikke engang kender mig? Derfor blev jeg ikke mobbet særlig slemt, for det er jo ikke sjovt at mobbe en, som ikke reagerer, vel?

Jeg kom derefter på efterskole i 9. klasse og der blev jeg også mobbet. Jeg blev kaldt grimme ting og kan huske at drengene tog et af mine billeder og satte deres hoveder på i stedet. Det var så langt ude!

I mine læser skal bare huske, at I er gode nok som I er! Jeg ved, det kan være svært at holde fast i fordi, det kan gøre ondt at blive mobbet, hvis man ikke er lige så iskold, som jeg var. I skal bare prøve at tænke sådan her ”hvad kan jeg bruge en masse onde og lede ord til fra en person som ikke engang kender mig eller ved, hvordan jeg er?” For du kan netop ikke bruge det til noget overhovedet! Du er dejlig som du er og det vigtigste er, hvad dem der kender dig, synes om dig.

Jeg er aldrig blevet ked af, hvad folk har sag til mig. F.eks. når jeg blev kaldt luder og kælling på gangene. Jeg har mere været uforstående over for, hvordan man kan finde på at behandle et andet menneske på den måde? Jeg forstår det stadigvæk ikke den dag i dag. Jeg tror bare han kedet sig vildt meget! 😀 og det skulle så gå ud over mig.. Hmm, who knows?

12558749_731774153625037_1123398698_n(1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKERS I LANGE BANER