TODAY'S OUTFIT

HOLDNING – JEG VIL DØMMES FOR MIN HELHED

Denne ”holdning” serie som jeg er begyndt på, handler om at jeg deler mine meninger og holdninger omkring forskellige ting. Sidst delte jeg min mening om det med, når man går ind i en butik, at jeg godt kan tænke selv og at jeg ikke bryder mig om, at ekspedienten kommer direkte hen til en, lige når man er kommet ind i butikken. Indlægget kan I finde HER.

Denne her gang skal det handle om noget helt andet. Her er I også velkommen til at synes jeg er mærkelig, snobbet eller hvad I nu synes, men bare fordi der er nogle som ikke er enige i det, jeg mener, betyder det ikke jeg ændrer holdning og sådan er det bare! For jeg kan ikke gøre alle glade.
Denne her gang vil jeg dele min holdning omkring eksamen! Jeg er nemlig selv typen, der gerne vil dømmes for hvordan jeg er i helhed og ikke hvordan jeg fremstår en enkelt gang og med det mener jeg generelt. Ikke kun til eksamen, men også omkring mig selv som menneske. Jeg tænker vi er mange, som ikke bryder os om at blive dømt for en enkelt handling og så er man bare hadet fra den dag af. Det samme mener jeg om eksamen! Ikke fordi jeg er verdens største fan af eksamen, men det er ikke så meget derfor jeg har den holdning, som jeg har. Jeg synes bare ikke, man kan dømmes for en enkelt eksamen. Jeg synes man skal dømmes for, hvordan man generelt er i det hele taget. For en der er fantastisk til engelsk, kan sagtens have en dårlig dag og gå ud med et 4 tal og omvendt. Måske jeg bare er helt væk? Det vil jeg dog ikke mene, da jeg har mødt flere, der mener det samme som jeg selv. Jeg tror også, det kunne få flere til at tage sig sammen i timerne, hvis man blev dømt på sin helhed.

Jeg forstår f.eks. hellere ikke, at man skal til eksamen i religion, historie eller samfundsfag. Jeg synes, det er fair nok, man har fagene og får lidt indblik i de forskellige religioner, de vigtige begivenheder som er en del af dansk historie eller hvordan samfundet fungerer, men jeg synes ikke man skal dømmes for, hvor meget man ved om det eller kan huske. Jeg er selv virkelig antikrist, hvilket vil sige jeg er så meget ateist, som man kan blive, for jeg tror ikke på noget og det har jeg det fint med. Jeg skulle så til eksamen i kristendom og blev stillet et spørgsmål, hvor jeg skulle vælge i mellem et eller andet med gud. Jeg kan ikke huske præcis hvad, men jeg skulle i hvert fald vælge side og for mig var det ligegyldigt, for jeg sad og ikke ville vælge side, da jeg ikke troede på noget af det. Jeg fik kun 4 og en af grundende var bl.a. fordi, jeg ikke svarede på det spørgsmål. Som sagt kald mig snobbet og det er I velkommen til, men jeg står bare fast på, hvad jeg tror på og ikke tror på og det vil jeg ikke dømmes for.

Jeg har disse holdninger fordi, jeg generelt selv ikke dømmer folk bare for én bestemt fejl de har lavet og så kan folk argumentere alt det de vil for hvorfor, min holdning er forkert, men jeg rykker mig ikke.

tumblr_m0pibcCLho1qmytzb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT