KONFIRMATIONSKJOLER - UNDER 200 KR

HOLDNING – HOLD DINE NEDGØRENDE KOMMENTARER FOR DIG SELV

Jeg kan blive lidt tosset eller uforstående på folk, der har brug for at ytre sig ved at nedgøre andre på nettet. Jeg har fattet, vi har ytringsfrihed og man derfor må dele sin mening alt det man vil, men hvorfor skal man nedgøre andre mennesker på nettet? Hvad får man ud af det?

Med det mener jeg bl.a. lad os tag en kendt person, man ikke kan lide. Så er der nogle mennesker, der har det behov for at sidde og kalde dem for enten billig, bitch eller et andet virkelig nedgørende ord. Det undrer mig bare, at man vil bruge tiden på en person, man ikke kan lide bare fordi, man har ytringsfrihed? Undskyld mig, men har dit liv så lidt indhold, at det er et behov du har? For jeg har det ikke og jeg kender mange der ikke har og som heller ikke forstår nogle mennesker kan finde på det. Der sidder altså en person på den anden side af skærmen, som får dette kastet i hovedet og det kan faktisk måske ende med at ødelægge personens dag eller gøre at personen begynder at gå negative tanker om sig selv.
Om man enten er mand eller kvinde.

Jeg synes bare ikke, det er okay! Igen, jeg har fattet vi har ytringsfrihed og det er da også fair nok at dele sin mening, hvis man ikke er enig i en udtalelse og der skal da også være plads til negative meninger på de sociale medier, men jeg synes man skal tænke sig lidt om, hvad angår kommentarer der kun er til for at nedgøre.

Eller hvad med de sider som opfordrer til at gøre et andet menneske ondt? Som f.eks. at slå eller sparke. Hvad sker der for det? Eller hvis der f.eks. bliver oprettet en side på Facebook, hvor de gør grin med en dreng eller pige og den person som siden drejer sig om, ved det ikke engang og hvis man så finder ud af det, så bliver man da mega såret.

Jeg kan virkelig ikke forstå at nogle mennesker har det behov. Får de det virkelig bedre med sig selv?
Er det fordi de lige skal have det der ene boost og få det godt med dem selv, ved at nedgøre andre for at de selv kan føle sig mere værd?

Jeg forstår det ikke og jeg synes det burde stoppe!

tumblr_o25p76uyLT1ufumm4o1_400

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONFIRMATIONSKJOLER - UNDER 200 KR