REJSE MED STIL

ET NYT KAPITEL

I går var en super dejlig dag. Jeg havde tidligt fri fra skole, som jeg plejer og fik i den grad hygget mig med kæresten. I går havde vi månedsdag og vi spiste derfor på Jensens Bøfhus og det var super hyggeligt.

Udover vi havde månedsdag, er min kæreste og jeg også nået til et nyt kapitel. Paw (min kæreste) har været arbejdsløs i næsten 3 måneder fordi, han ikke har kunne finde noget efter han blev udlært som smed, men han er derefter blevet tilbudt et job i Tyskland. Der skal han arbejde for sin gudmor og han starter i næste uge. Det bliver en hård tid for mig, da jeg kommer til at være meget alene hjemme og kun være mig. Paw havde først spurgt for lang tid siden, om det ville være okay for mig, men jeg er ikke typen, der vil stoppe andre i at springe ud i ting og prøve noget nyt. Derfor var mit svar ja. Dog ved han desværre ikke, hvilke weekender han kan komme hjem osv og jeg krydser derfor fingre for, at jeg kan klare det. Selvfølgelig kan jeg det!

Paw har først fødseldag d. 8. marts, men han fik en tidlig fødselsdagsgave, som han kan bruge imens han er dernede. Nemlig en computer. Måske en lidt dyr gave, men jeg ved det er noget, han har ønsket sig i MEGET lang tid og derfor havde jeg ikke noget imod at bruge de penge. Jeg støtter ham og det eneste krav jeg har til ham, er at han skal skrive minimum 2 gange om dagen og med det mener jeg udover godnat og godmorgen.
Det bliver et nyt kapitel for os begge, men mest en god oplevelse for ham!

IMG_0825

IMG_0827

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSE MED STIL