BING DESIGN!

CHANETTE BING – JEG SKAL IKKE HAVE BØRN

I hvert fald ikke lige nu!
Jeg kan se, der er så mange, som får børn lige i øjeblikket og det er også fair nok. Jeg vil bare ikke have det lige nu og her. Jeg gider ærligtalt heller ikke tænke på, om jeg skal have det inden for 3 år eller for den sags skyld 10 år. Hvis tiden kommer og jeg føler mig parat, så kan det godt være, men ellers er det ikke noget, jeg gider tænke på eller overveje.

Hvis jeg skulle have et barn, ville jeg gerne sørge for, jeg havde en uddannelse først og i den grad et job så jeg har mulighed for at give mit barn alt det, som det nu har brug for! Jeg kan huske, at jeg som lille blev spurgt, om jeg skulle have børn, når jeg blev stor og dengang var mit svar nej! Alle mine veninders svar ja. Jeg indrømmer jeg den dag i dag tænker lidt anderledes, men det er kun et måske. Jeg har oplevet at blive spurgt, om jeg skal have et barn snart. Ikke af min egen familie, men af andre. Hvilket er lidt sjovt. I min familie tager vi bare lidt lettere på det. Hvis det sker, så sker det og hvis det ikke gør, så gør det ikke.

Det er rigtig dejligt for dem, som enten ved de bare vil have børn eller som lige har bragt et nyt liv til verden, men det er ikke der mit hoved er. Hvis du spørger mig her og nu om jeg ikke snart skal have børn, så er mit svar 100 % ”kan vi snakke om det om 10 år?”, for jeg har ikke så travlt med det. Jeg er kun 20 år. Jeg har masser af tid og der er da stadigvæk også ting jeg skal opleve, før jeg bevæger mig ud i det.

_DSC0297logo

Photo by Sandra Angelina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BING DESIGN!