JEG BLEV MOBBET I FOLKESKOLEN

BING DESIGN!

Godmorgen søde læsere!

Jeg håber I lever, selvom ferien er slut og vi er nogle som har skulle lidt tidligt op!
Jeg er stødt på noget virkelig sejt og I undrer jer måske over overskriften, men I får forklaringen nu.

Jeg hedder som sagt Chanette Bing. Det er mit fulde navn kort og godt. Jeg er så rent tilfældigt faldet over et mærke, der hedder Anine Bing! Hvad sker der lige for det? Jeg har faktisk selv tænkt på, at hvis jeg nu en dag skulle have mit eget mærke, så ville jeg da have mit efternavn med indover, fordi det er så specielt, men der var en som kom mig i forekøbet!

Nååh, men dette mærke sælger nogle lidt rå ting, men meget fede alligevel!
Både biker jeans, boots og mange andre lækre sager. Se udvalg 🙂
Jeg elsker selv det rå look, uden at det bliver for goth eller punk agtigt, hvis I forstår?

Derimod hvis I synes prisen er lidt spicy, er der også en masse andre mærker på siden og så har I også mulighed for at give et gavekort derfra, hvis I kender en, som måske snart har fødselsdag eller hvad det nu kan være.

I kan tjekke lidt af mine favoritter ud her forneden!

Charlie Boots
anine_bing_03

Camouflage jakke
4797

Jeans Med Huller

4907

Sponsoreret1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG BLEV MOBBET I FOLKESKOLEN