HVEM JEG ER

OP OG NEDTURE – FEBRUAR MÅNED

29. februar 2016

Jeg tænker, jeg hver måned deler ud af, hvad der har været godt og dårligt for mig. Der vil derfor komme sådan et indlæg den sidste dag i hver måned.
Vi starter selvfølgelig med februar!

Gode ting 

Jeg startede måneden ud med Copenhagen Fashion Week, som var en mega fed oplevelse og noget jeg ikke lige glemmer og jeg håber at jeg får muligheden igen!
Her i februar måned har jeg også fået en gammel ven tilbage eller vi er i hvert fald begyndt at snakke igen. Det er en gammel ven fra da jeg gik i folkeskole og vi mistede kontakten, fordi jeg røg afsted på efterskole. Så det er super dejligt, at vi snakker sammen igen!
Jeg har i denne måned også skiftet blog netværk. Jeg plejede at blogge hos Bloggers Delight, men nu blogger jeg hos Bloggers Point.
Det er ved at blive mere lyst, hvilket også gør jeg ikke render rundt i min vinterdepression! Jeg er mere glad.

Dårlige ting

Der er kun én dårlig ting i denne måned, må jeg skuffe jer med! Eller definere skuffe? For det er vel egentlig bare godt?
Det eneste dårlige der er sket i denne måned, er at jeg i onsdags skulle i teatret, hvor min socialfobi gik lidt amok og jeg fik det grædt ud, da jeg kom hjem igen. Puha! Ellers må jeg bare erkende, at februar måned har været en succes indtil videre. Yay me!

PicMonkey Collage5

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Op- og nedture #1 | dissimulationepostponere 29. februar 2016 at 9:25

  […] tænkte, efter at have læst en anden blogges indlæg, at det kunne være fedt at lave en ‘op- og nedture’ i slutningen af hver måned, da […]

  • chanettebing
   Svar chanettebing 1. marts 2016 at 8:56

   Det skulle du helt klart gøre!

  Skriv kommentar