TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT

13. februar 2016

Jeg kom til at tænke på noget vigtigt i dag. Det er så vigtigt, at man ikke undskylder for hvordan man er som person, hvis der er ting, man ikke kan gøre for. F.eks. jeg er særlig sensitiv og jeg kan derfor godt tage ting meget nært, hvis folk siger eller skriver noget til mig i en toneleje, jeg synes lød surt eller lignende og det er bare vigtigt, at man minder sig selv om, at det er okay. For jeg kan ikke gøre for det eller styre det. Jeg er født som særlig sensitiv og jeg skal leve med at være sådan her resten af mit liv, så jeg kan lige så godt acceptere det og på den måde bliver mit liv rigere.

Dagens outfit består af: Cardigan – H&M / Top – H&M / Leggins – Pieces / Støvler – Deichmann / Taske – Michael Kors

_DSC0001

_DSC0002

_DSC0005

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar