INTERESSER

MELODI GRAND PRIX

12. februar 2016

Jeg har siden jeg blev født, altid set Melodi Grand Prix og også MGP (det står egentlig for det samme) og det skal jeg selvfølgelig også i år! Så jeg vil hygge mig med chips og sodavand samtidig med jeg bare nyder showet. Jeg kan godt lide at se det sammen med andre, men mest alene for så nyder jeg det på mere på en eller anden måde. Det lyder måske mærkeligt? Jeg går bare lidt op i, at der bliver valgt den rigtige sang og hvis jeg ser det med nogle mennesker, som ikke nyder og hygger sig med det ligesom jeg selv gør, så bliver jeg lidt ilde til mode. Selvom jeg faktisk helst også gerne vil se det med nogen? Forvirret? Sorry about that!

De kom desværre til at offentliggøre sangene lidt for tidligt, men selvom jeg først synes, man skal få lov til at høre sangene til selve live showsene, så kunne jeg ikke lade være. Jeg har ikke hørt dem alle dog, men ud fra dem jeg har hørt, har jeg allerede dannet mig en favorit. Min favorit er Simone! Ikke så meget fordi jeg kender hende helt tilbage fra programmet Scenen er din, men mere fordi jeg synes, hendes sang virkelig har potentiale og jeg kunne høre den om og om igen. Jeg kan også godt lide sangen To Stjerner, men jeg er bare bange for, at den vil lyde herre dumt til Eurovision og det mener jeg ikke for at være ond. Jeg tænker dog bare på, det ikke er alle danske sanger, der lyder super great, når man oversætter dem. F.eks sangen ”Jeg tænder på dig” med Jacob Sveistrup? Ikke så heldigt igen, hvis du spørger mig! Men sangen ”Smuk som et stjerneskud” lød faktisk rigtig godt og bedre på engelsk, men det er bare min mening. Såå det lidt svært, men jeg håber på Simone.

Hvem er jeres favorit eller har I en top 3? 🙂

12496071_910896478946568_8408561569475717683_o

12640329_918369304865952_1647418544246346175_o

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar