BARNDOMSMINDER - JEG GÅR I BARNDOM

TODAY’S OUTFIT

Hello darlings!

Jeg håber, I har haft en god weekend og er kommet godt igennem mandagen, som for det meste altid er den sværeste dag at komme igennem fordi, man har sovet lidt længe i weekenden måske og været længe oppe.

For mit vedkomme bestod weekenden af en tur til Langeland, hvor jeg var på besøg hos svigerfamilien. Min kæreste var selvfølgelig med! Hans far har netop fødselsdag i dag, men valgte at fejre den i weekenden og ellers blev der bare slappet af hele weekenden.

Dagens outfit består af: Jeans – Vero Moda / T-shirt – Akumu Ink / Blazer – Boohoo /
Tørklæde – Trend Accessories / Støvler – Nelly

IMG_0717

IMG_0719

IMG_0721

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARNDOMSMINDER - JEG GÅR I BARNDOM