WINTER INSPIRATION

SÅDAN FORLØB MIN WEEKEND

Hej mine dejlige læsere.
Så er jeg tilbage efter weekenden og I har måske også set mit tidligere post fra i dag omkring vinter inspiration til jeres outfits.
Det outfit i kan se på billedet, havde jeg på i lørdags hvor jeg var i Rosengårdcentret med min kæreste, en veninde og hans ven. Selve weekenden har været stille og rolig. Vi fik shoppet lidt sko til min kæreste, da han kun havde et par hverdags sko og de var mere end ødelagte, så det blev en lille månedsgave til ham. Søndagen gik med at vaske tøj (det skal jo gøres) og slappe af og nu er det mandag.. sjovt nok? Jeg kommer til at tænke på sangen Friday med Rebecca Black.. Had mig ikke hvis jeg nu gav dig sangen på hovedet.
Jeg håber ellers I har haft en god weekend og at I er kommet levende igennem første skoleuge efter ferien! Før vi ser os om er der vinterferie. Wuhu!

Mit outfit fra i lørdags bestod af: Jumpsuit – Creme Fraiche / Jakke – Forever 21 / Støvler – Zanca Sonne / Halskæde – Ved ikke desværre / Øreringe – Pilgrim

IMG_0680

IMG_0682

IMG_0683

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER INSPIRATION