HVAD VIL JEG MED MIT LIV?

INSPIRATION TIL DIN INDRETNING

Hello darlings.
Jeg tænkte jeg ville dele lidt inspiration til soveværelset med jer, da jeg har fundet disse lækre sofapuder! I kan se sofapuder her . Jeg er typen, der ELSKER at kigge rundt på nettet og få inspiration til hvad jeg kunne pynte min lejlighed op med eller hvad jeg måske kunne ønske mig på et tidspunkt.

Der er rigtig mange forskellige sofapuder at vælge i mellem på hjemmesiden, men på dynefabrikken.dk sælger de også andre produkter. De sælger bl.a. også sengetøj, håndklæder, sengetæpper, dunsokker og meget mere til soveværelset, men også til badeværelset og køkkenet.

Hvis du bestiller for over 1000 kr, får du sendt din pakke gratis ligemeget hvor, du bor i Danmark. Det er også muligt at få sendt til udlandet, hvis du sender dem en mail og får aftalt nærmere. Du får din varer indenfor 5 dage og hvis det skulle ske, at leveringstiden bliver forsinket, får du direkte besked. Selvom du bestiller varer med forskellige leveringstider, bliver dine varer afsendt samlet, når alle varerne er på lager.

Dynefabrikken.dk er E-mærket og det betyder at du sikkert kan handle hos dem uden og blive snydt.

Jeg har netop fundet mine favorit sofapuder. Tjek dem ud!

Sofapude Blå / Sofapude Tree / Sofapude Wall

PicMonkey Collage

Sponsoreret1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD VIL JEG MED MIT LIV?