JEG ER SÆRLIG SENSITIV

HVORDAN FINDER DU DIN EGEN STIL?

Det kan være lidt svært at finde ud af, hvad der klæder en og hvad man i det hele taget skal gå efter, hvis man gerne vil finde sin egen stil og ikke ligne alle andre. Dog vil jeg sige, man ikke skal gå efter at skille sig ud bare for at skille sig ud. Altså man kan godt og det vælger man selvfølgelig selv, men jeg tror bare ikke på, man hviler i det tøj man har på så. Det fede ved mode er, at det er en anden måde at udtrykke sig på. Du kan via dit tøj, vise hvem du er.

1. For at finde din egen stil, kan du evt. starte med, at finde ud af hvilken kropsfigur du har. Om det er er pære, æble, banan eller timeglasfigur. Der findes nemlig tøj, der passer til netop lige din figur. Jeg har selv timeglasfigur og jeg skal derfor gå efter tøj, der er kropsnært, fordi det klæder min figur bedst. Du kan søge rundt på nettet efter hvilken kropsfigur du har. Husk! At selvom en ting klæder en person, betyder ikke at det også klæder en anden person og det har netop noget med ens kropsfigur at gøre.

2. Kig i blade, på blogge og nettet. Det er bl.a. der jeg finder min inspiration. Lad os tage et eksempel. Af og til hvis jeg ikke ved hvad jeg skal tage på en enkelt dag, så kigger jeg på nettet og søger f.eks. efter en berømt person jeg godt kan lide. F.eks. Miley Cyrus. Så søger jeg lidt på ”black boots’, hvis jeg f.eks. gerne vil have mit outfit skal bestå af et par sorte støvler og så kommer der en masse billeder frem af Miley med sorte støvler på.

3. Prøv at snuppe lidt af en andens stil! Ikke at du skal efterligne totalt, men f.eks. Miley Cyrus har masser af billeder på nettet, hvor hun har en skovmandskjorte på og det faldt jeg pladask for for noget tid siden. Så jeg besluttede mig for at finde og ønske mig en masse skovmandskjorter og nu går jeg med det af og til. Igen! Det handler om inspiration.

Det allervigtigste du kan gøre, når du danner din egen stil, er at være dig selv! Gå i det DU synes er behageligt og ser godt ud og ikke hvad alle andre synes eller går i.
Jeg har fundet lidt inspirations billeder til sidst, som måske kan hjælpe lidt.

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER SÆRLIG SENSITIV