5 TING I IKKE VIDSTE OM MIG

HVAD VIL JEG MED MIT LIV?

Jeg ved at det for mange, kan være rigtig svært og finde ud af hvad man vil med sit liv. Hvilken uddannelse man skal tage og hvad man gerne vil arbejde med i fremtiden. Mest fordi, der er SÅ mange muligheder! For mit vedkomme er det dog ikke det, der er galt. For mig handler det mere om, at jeg ikke kan finde en uddannelse der afspejler og passer ind med mine interesser og hvad jeg gerne vil.

Jeg har dog været lidt obsessed med serien ”The Carrie Diary”, som man kan finde på den amerikanske Netflix og jeg har også på et tidspunkt været besat af serien ”The Hills” og så gik det op for mig i sidste, hvad jeg måske gerne vil. Fordi, både i The Carrie Diary og The Hills arbejder Carrie og Lauren på et modemagasin og jeg synes selv, det ser så spændende ud. Altså jeg er ligeglad med de vilde fester osv, men bare det at arbejde med mode hele tiden? Det må da være super sjovt. Altså, hvis man er en mode-freak ligesom mig 😀

Desværre er der mange om buddet og jeg ved, mange piger gerne vil arbejde inde for modebranchen, men derfor kunne det være fantastisk alligevel. Der er ikke nogen uddannelse til at arbejde på et mode magasin, da man bare skal have fået foden indenfor branchen fra en anden vinkel. Enten designer, designteknolog eller noget.

PicMonkey Collage

2 kommentarer

 • Lyder da som en super god idé! Det ville måske også være en god idé at have en uddannelse indenfor noget journalistik. Men der er du jo også godt på vej med din blog!

  Tjek gerne min blog ud også 🙂
  http://emmahajslund.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ChanetteBing

   Det med journalistik er ikke lige mig, men jeg finder nok min vej på en måde alligevel.
   Jeg skal nok tjekke din blog ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING I IKKE VIDSTE OM MIG