TODAY'S OUTFIT

HOLDNING – JEG KAN GODT TÆNKE SELV NÅR JEG GÅR IND I EN BUTIK

Jeg kom netop til at tænke på dette i går fordi, jeg i sidste uge valgte at tage et smut i Hunkemøller, da jeg manglede at bruge nogle penge jeg havde fået tilbage fra, at have byttet noget tøj fra juleaften. Det fortrød jeg gevaldigt, da jeg var trådt ind!
Jeg nåede lige at komme indenfor i 10 sekunder før, jeg blev ”overfaldet”.

Jeg er typen der godt selv vil kigge lidt og se om der er noget jeg falder for og hvis jeg så er i tvivl om et eller andet, så skal jeg nok selv henvende mig. For så langt kan jeg godt tænke 😀
Men da jeg så kommer ind i butikken, så kommer der en ekspedient direkte hen til mig og spørger, om der er noget hun kan hjælpe mig med. Jeg kan virkelig ikke have, når de gør det! Jeg kommer så til at svare, at jeg leder efter noget sportstøj. Hun svarer så at de ikke har sportstøj som sådan, men at de har sportsbh’er og jeg svarer at det også er helt fint. Jeg har allerede der fortrudt, hvad jeg har rodet mig ud i fordi, hun ikke giver slip på mig før hun har fundet mig en sportbh. Jeg kan mærke jeg ikke rigtig magter det mere, så jeg siger bare, at jeg ikke kan lide dem, hun finder. Så spørger jeg om de ikke har nogle hyggesokker og det har de også og hun viser mig dem da også. Det mest irriterende var bare at hun stod og åndet mig i nakken i 30 sekunder. Så jeg valgte at snige mig lidt rundt i butikken for, at hun ikke skulle komme hen til mig igen og til sidst forlod jeg butikken uden at købe noget.
Man kan kalde mig snobbet, hvis man har lyst, men jeg ser det ikke som god kundeservice og dette er bare min holdning. Jeg føler det er mest behageligt bare, at lade mig kigge og så lade mig selv henvende mig, men vi er jo så forskellige og gudskelov for det! I er velkommen til ikke og være enige.

Så, jeg går ikke i Hunkemøller igen! Eller jo, men ikke alene i hvert fald. Man kan måske sige det var min egen skyld, da jeg bare skulle have sagt det sædvanlige ”jeg kigger bare”. Jeg foretrækker derfor nu kun at gå i butikker som Magasin, H&M, Gina Tricot og generelt alle de butikker hvor de ikke kommer hen til en med det samme. Jeg ved, jeg ikke er alene om at have det sådan her. Jeg går generelt ikke ind i butikker,  hvor ekspedienten kommer direkte hen til en eller ikke kan lade en selv, komme til dem. For hvad tror de der sker, hvis de ikke siger det? Sætningen ”er der noget jeg kan hjælpe med” eller ”så må du bare sige til, hvis der er noget jeg kan hjælpe med” bliver bare til en irriterende skinger lyd i mit hoved. Ligemeget hvem der siger det. Du får i hvert fald ikke ligefrem mig til at købe noget, men derimod gå igen.
Det er som om de tror, vi vil løbe forvirret rundt i butikken, hvis de ikke stiller disse spørgsmål.. Virkelig mærkeligt? Eller er det bare mig? Jeg har vedhæftet en video med Anden Vender Tilbage og manden rammer jo plet!

Andre end mig der har det på samme måde?

1 kommentar

  • Jeg er heller ikke så vild med at de følger mig rundt i butikken, men det plejer at virke at sige at man bare kigger lidt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT