MIN ANGST

5 TING JEG IKKE KAN!

Hey darlings.

Jeg håber I har en god weekend indtil videre. Nogle af jer har måske fået drukket lidt igennem og andre slapper måske bare af med noget familie. Jeg tænkte, jeg i dette indlæg ville dele med jer, hvad jeg bestemt ikke kan finde ud og så laver jeg et andet indlæg med ting jeg godt kan finde ud af. For er der noget jeg ikke kan finde ud af? Ja, det er der. Måske I får et godt grin. Måske ikke. Let’s do it!

1. Lave mad! Jeg kan virkelig ikke lave mad, men jeg har så hellere aldrig rigtig lavet det eller blevet tvunget til det, da jeg boede hjemme. Okay, hvis jeg ikke rigtigt har prøvet det, så kan jeg hellere ikke vide om jeg kan, men indtil videre kan jeg altså ikke. Eller jo to retter! Jeg kan lave nachos og tortillas. Så jeg kan også stege kød! Men andet skal man ikke lige bede mig om endnu 😀

tumblr_nb2t37ZI2Z1tuw3jno1_500

2. Spise hurtigt! Jeg er mega dårlig til at spise hurtigt. Så I kan måske gætte, at jeg spiser langsomt. For det gør jeg. Hvis jeg skal spise hurtigt, hvis man f.eks. skal skynde sig afsted til noget eller lignende, så spiser jeg faktisk bare langsommere fordi, jeg bliver stresset over at spise hurtigt. Så det kan jeg simpelthen ikke finde ud af!

tumblr_mate7u0sAu1rnktijo1_500

3. Matematik! Jeg kan virkelig ikke finde ud af matematik og denne burde jeg ikke være ene om. De der tal, som bare gør en virkelig forvirret. De skal både plusses og minusses på den ene side og den anden side og derefter skal man lige gør noget ekstra og noget ekstra ekstra og så har du resultatet. What the fuck?

tumblr_mce1pjDhYr1rtzuywo1_500

4. At sy! Jeg kan ikke sy. Jeg tænkte først jeg skulle blive designer, men de skal jo kunne sy og så kunne jeg måske lære det, men jeg synes at sy er virkelig kedelig. Så det er bare ikke win win!

tumblr_n31go952EF1rxapp2o1_500

5. At fløjte! Jeg kan ikke fløjte. Jeg kunne engang da jeg var lille, men af en eller anden grund så kan jeg ikke mere.

tumblr_nkwiq0SxGo1rw7wz1o1_500

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN ANGST