AT VÆRE FUCKING STRESSET!

HVORFOR ER DU JALOUX PÅ MIG?

Yeah, det er et godt spørgsmål, synes jeg. For der er ingen grund til det. Jeg har ikke noget, som du ikke har og jeg har haft en fortid du overhovedet ikke ønsker, for fortiden ødelægger min dagligdag. Er det mine modelbilleder? Jeg får dem taget, fordi jeg drømmer lidt om at blive model og samtidig giver det mig noget mere selvtillid og selvværd, fordi man opdager en skønhed i sig selv, som man ikke vidste man havde. Derfor gør jeg det!

Du kan selv få taget nogen billeder, for det er mega sjovt og kan helt klart anbefales.
Du må forstå, jeg er også usikker på mig selv og har ting jeg nogen gange er utilfreds med. Jeg ønsker ikke at være bedre end dig og dig der læser med, ved sikkert ikke hvad meningen med dette indlæg er. Jeg hører bare fra flere og flere piger at de er jaloux på mig og jeg prøver at forklare, der ingen grund er til det.

Du er lige så køn som mig og lige så god! Jeg har som så mange andre prøvet at blive mobbet, mine forældre er blevet skilt og jeg har været igennem en mor der fik kræft. Ting jeg godt kunne have undværet, men de er sket af en grund og jeg må leve med det i dag. Jeg tør bare at springe ud i nogen ting, som andre måske ikke gør, fordi jeg vil udfordre mig selv og dyrke mine drømme.

Alting ser ud til at være en masse udadtil! Men alle mennesker har kæmpet med et eller andet i deres liv. Nogen kæmper bare mere end andre og der er jeg en af dem.
Jeg prøver ikke at være bedre end andre. Næ, jeg vil bare gerne hjælpe andre og vise folk hvem jeg er. Du kan gøre det samme 🙂

IMG_7125logo
Photo by Sandra Angelina photography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE FUCKING STRESSET!