JEG KLAREDE DET!

DENGANG ALTING VAR GODT

Jeg tænker på det tit. Det føles som om der jeg bare hører til der.
Jeg kommer fra Odense. Jeg er født og opvokset der og jeg boede der indtil jeg var 15 år.
Mine forældre blev skilt da jeg var 10 år og nu er jeg 20. I de 10 år er alt bare vendt op og ned. Jeg havde et dejligt liv i Odense og jeg følte mig hjemme, men nu bor jeg i Svendborg og jeg kan stadigvæk ikke falde til. For jeg føler det hele er forkert og jeg har fundet ud af hvorfor, jeg hviler i mig selv når jeg er i Odense.

Netop fordi det er det eneste jeg har tilbage, som tingene var engang. Mit liv har været fuld af kaos og i disse 10 år er alting bare forsvundet og intet er som det var engang. Derfor hviler jeg i Odense, fordi det er det eneste jeg har tilbage fra dengang, hvor alting var godt og gik godt. Jeg har en masse minder derfra og jeg savner det. Især pigen som I kan se på billederne, forandrede mit liv. Hun er min bedsteveninde og hedder Durita. Desværre bor hun på Færøerne og jeg savner de dage vi havde sammen, da hun boede i Danmark.

Jeg er altid så glad, når jeg ved jeg skal der til og jeg regner også med at skulle bo der igen en dag. Det ville være dejligt, hvis jeg kunne flytte dertil, når jeg er færdig med min HF.
Jeg ved godt ting ændrer sig med tiden, men jeg savner bare tingene fra dengang.

PicMonkey Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KLAREDE DET!