JEG ER SÅ UDMATTET!

ÅRET DER GIK – JEG ER GOD NOK ALLIGEVEL

Jeg ved bloggen har stået lidt stille her i ferien, men jeg har på en måde bare haft lyst til at bryde mit hoved og slappe helt af uden og skulle tænke for meget! For tro mig. Hvis der bare går en enkelt dag uden jeg har postet på bloggen, kan jeg få dårlig samvittighed. That’s right. Jeg er typen, der får nemt dårlig samvittighed, fordi jeg bare gerne vil gøre alting godt og alle tilfredse. Det er dog noget jeg skal lære at arbejde med.
Jeg har en del ting jeg stadig skal kæmpe med, men jeg bruger stadig tiden på det jeg elsker! Nemlig blogge, youtube, modelbilleder, mode, dans og sang. Jeg er jo forhelved en kreativ person. Det kan vi ikke komme uden om.

Jeg har kun 3 venner tilbage. Eller kun og kun. Det gør bare, at der ikke er så meget at gøre nytårsaften, fordi ens venner allerede har planer og jeg nøjes derfor med min kærestes dejlige selskab. Det har jeg vist også brug for. Jeg har været så udmattet efter juleaften, fordi jeg bare var omringet af mennesker hele tiden. Det kunne jeg engang godt holde til, men det må jeg indse mit nye sind ikke kan.

Jeg har også mistet en dejlig veninde dette år. Det er jeg rigtig ked af og jeg ville ønske vi kunne have snakket tingene igennem, for der var intet ondt i noget af det. Jeg fortalte bare hvordan jeg havde det og jeg er da ked af at have såret hende. For det var slet slet ikke min mening, men sådan er det.

I morgen er det så nytår og jeg tænker på, hvad jeg måske kommer til at opnå i 2016. Jeg skal til København en weekend og i tivoli og se min kæreste springe Bungy Jump. Så awesome en kæreste var jeg nemlig lige at give ham i julegave. Derudover skal jeg måske til Californien med Sandra baben og min kæreste Paw og arbejde lidt for mine drømme. Hvem ved? Og så skal jeg se min yndlings komiker Linda P! Der venter sig sikkert endnu flere spændende ting, men det kommer som det kommer.

Jeg håber I mine dejlige læsere og følgere får et rigtig godt nytår og ikke mindst en fantastisk start og god aften!

Hvis du skulle have lyst, så følg mig lige på instagram: @CandyChanett
Og min youtube kanal: Chanette Bing.

Jeg følger selvfølgelig tilbage, hvis du lige gør mig opmærksom på at du har valgt at følge mig 🙂

Seeya everybody!

PicMonkey Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER SÅ UDMATTET!