JEG KUNNE ALTSÅ IKKE LADE VÆRE

VÆGTTABET GIVER SQU’ POTE!

Dette har jeg ikke fået fortalt jer søde læsere, men jeg er  igang med et vægttab og jeg ved mange af jer måske tænker ”du er da overhovedet ikke tyk, så hvorfor vil du tabe dig?”, men det er der en simpel og personlig årsag til og den vil jeg gerne dele med jer.

Jeg har aldrig været tyk. Jeg har været lidt buttet, men det var da jeg var mindre og det forandrede sig, da jeg blev ældre og så vejede jeg mellem 47-49 kg. Jeg har altid været en str. XS i kjoler og bluser og en str. S i bukser og shorts. Plus jeg kun er 157 høj, så jeg har altid været smal over det hele.

Så fik jeg en kæreste, som jeg har været sammen med længe nu og så ved de fleste tøser, hvad der kan ske for nogen! Man spiser lidt flere chips og drikker mere sodavand, fordi man tænker man selvfølgelig skal hygge sig med snacks og en film når man endelig er sammen (altså hvis man ikke bor sammen). Min kæreste og jeg boede på det tidspunkt 45 minutter fra hinanden i bil og derfor sås vi kun hver weekend eller hver anden og så havde man selvfølgelig lyst til at proppe munden fuld af chokolade og så går det altså galt!

Så jeg kom op og veje 55-57 kg og det er måske ikke så meget, som det andre tager på, men jeg nåede også at indse det i tide og jeg har længe ikke kunne passe mine gamle bukser! Og fordi jeg ikke kan lide, hvordan min krop ser ud nu, så arbejder jeg derfor på at komme ned på 47-49 kg igen, fordi jeg var (tro det eller ej) tilfreds med min krop der og det er jeg ikke nu.

I sidste uge vejede jeg mig og har allerede tabt 3 kg, så nu er jeg på 54 kg! Min kæreste og jeg er lige nu på 5:2 kuren og jeg er virkelig imponeret og så glad når jeg stiger op på vægten og kan se den er faldet. Jeg fortsætter til jeg er ved min drømme vægt, som jeg havde en gang.
I skal ikke være bange for at jeg ender ud i en spiseforstyrrelse, for det gør jeg ikke. Jeg er alt for glad for sødesager! Det er lidt en svaghed for mig 😀

Jeg håber I får en god dag! 🙂

10407997_1047459651936488_6045121460402678167_n

 

2 kommentarer

 • Mia Kristine

  Hvordan er 5:2 kuren? vil du lave et opslag om den, og muligvis hvad du spiser på en uge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ChanetteBing

   Det vil jeg meget gerne! Der kommer et indlæg op i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KUNNE ALTSÅ IKKE LADE VÆRE