TODAY'S OUTFIT

AT VÆRE FUCKING STRESSET!

Okay, totalt dramatisk overskrift. Måske lidt for dramatisk?
Men i går inden jeg skulle sove, begyndte mit hoved bare at køre rundt og gøre mig ude af den (som ens tanker er rigtig gode til når man skal sove).
Jeg føler mig stresset på grund af min uddannelse og jeg tænkte jeg ville dele mine tanker med jer.
Da jeg gik på HG, før jeg kom på min HF nu, der følte jeg, at jeg var et forkert sted. Ikke at jeg var klogere end dem på HG, men jeg følte jeg tænkte anderledes og ville mere end bare at stå i butik og sidde på et kontor. For hvis du spørger mig, kunne jeg ikke forestille mig noget der kunne være mere kedeligt. Så jeg fik rykket mig over til kreativ HF på VUC, hvor jeg går nu. Jeg føler det er bedre for mig og jeg føler jeg passer bedre ind her og bare det at tænke på, jeg får en hue og en studentereksamen når jeg er færdig! I ved ikke hvor stort det ville være for mig at gennemføre.

Dog er jeg så stresset over at bestå og en følelse af at folk tror jeg er klogere end jeg selv føler mig. Det kan altså gøre en pænt stresset! Plus, jeg er herre dårlig til matematik og har altid været. Jeg er mere stærk, hvad angår sprog. Derfor er engelsk også mit yndlings fag! Men hvis vi snakker om matematik, så er jeg fucked. Lige nu er jeg på et F niveau i matematik (tør jeg godt indrømme, for jeg er virkelig dårlig til det) og jeg skal helt op på et niveau C for at bestå min uddannelse og det gør altså en stresset, når man ikke har nogen interesse for det og bare gerne vil slippe for det! Jeg er rolig omkring alle andre fag, såsom: dansk, engelsk, samfundsfag, musik osv. Jeg synes bare alle får det til at lyde som om, at hvis man ikke er god til matematik, så er du bare fucked resten af dit liv!

Så jeg tænker en del, som nogen af jer måske kan læse jer frem til. Jeg er slet ikke stresset over julen, for jeg synes det er så hyggeligt at finde gave, man skal give og alt det der. Nej, det er matematikken der ødelægger det hele! FML…

Jeg vil bare gerne være et lille barn uden bekymringer igen.. Det er vist forsent.

IMG_7021logo (1)

Photo by: Sandra Angelina Photography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT