LOOKING HOT AT WINTER

LÆR MIG BEDRE AT KENDE

Jeg tænkte jeg lige ville give en opfrisker om mig til de nye følgere på bloggen, som er kommet.

Jeg hedder Chanette, er født d. 31 juli 1995 i Odense og har 2 brødre. Mine forældre er skilt. Jeg boede i odense indtil jeg var 15 år, hvor min far så fandt en kæreste da jeg var 12 år og flyttede sammen med hende til Thurø (Svendborg) samtidig med, at jeg gik på efterskole. Jeg savner stadig Odense den dag i dag og vil gerne tilbage der til, for jeg er en storbypige og jeg fungerer ikke i en by som Svendborg. Jeg gik på Hoptrup Efterskole, som fokuserer på musik, dans og teater. Jeg gik på danselinjen, fordi jeg har danset siden jeg var 4 år gammel og er temmelig god til det. Jeg vandt min første guldmedalje som 7 årig og har også vundet guld 2 andre gange = 3 gange i alt.

Jeg er en rigtig fashion girl, hvilket vil sige jeg elsker at se mode programmer og læse mode magasiner og der er intet drenget over mig.. eller jo, hvis man kan tælle med at jeg ser Supernatural, så er der lidt, men det er så også det eneste! 😀
Udover mode, så interesserer jeg mig som sagt for dans! Min favorit sport. Udover det danser jeg,  står lidt model af og til, blogger som I sjovt nok kan se, er youtuber og ellers bruger min tid på kæresten, familien, venner og veninder. Sidst, men ikke mindst så ved jeg ikke noget bedre end, at se en rigtig tøsefilm. Så er jeg virkelig i mit es.

Jeg vil beskrive min tøjstil som blandet, men jeg elsker mest den elegante dark stil. Det består af sorte farver, men med feminine tilbehør til, så det på den måde ikke er et kedeligt sort outfit. Hvis jeg skal vælge mellem flade sko og sko med hæl, så ville jeg nok vælge sko med hæl.

Jeg er typen, der tænker på andre før mig selv og ikke særlig tit er egoistisk, men jeg kan godt tænke på mine egne behov af og til, for det er vigtigt, så jeg ikke lader folk træde på mig. Selvom jeg tænker på andre, så er jeg også hudløst ærlig, hvis folk beder om min mening med ting. Du finder nok ikke en med et større hjerte end mig.
Jeg er også typen, der ikke er bange for at springe ud i nye ting, der har med mine interesser og drømme at gøre. Det gør jeg fordi, at fra da jeg var 10 – 16 år, der havde jeg det så dårligt psykisk, at jeg ikke ville leve mere, da jeg fyldte 16 år og det der har hjulpet, er at springe ud i flere ting, som jeg normalt ikke ville turde, men som jeg gerne vil inderst inde. Det har hjulpet mig videre og det gør at jeg opnår flere mål og kommer længere med mine drømme! Det kan være pokkers svært og jeg må også sparke mig selv bagi, men det hjælper. Tro mig, hvis du selv kæmper med noget svært psykisk.
Til sidst skal I lige vide, at jeg er typen der elsker at få mit indre barn frem næsten hver dag. Jeg har min yndlings bamse Chamb, som jeg bruger når jeg er ked af det, plus jeg ser børnefilm nogengange og jeg skal da heller lyve om, at jeg nogen gange lytter til de gamle MGP sange på youtube. Haha!

Det var en lille smule om mig Chanette Bing.

_DSC0272logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKING HOT AT WINTER