HVORDAN MIN LØRDAG FORLØB

Jeg havde sådan en fantastisk dag i går! Lige fra forkælelse af min kæreste til comedy show. Min kæreste Paw har normalt fødselsdag d. 8. marts, men den gave jeg havde givet ham på det tidspunkt var gået i vasken. Nemlig et par billetter til Nickelback! Vi glædet os begge, men for noget tid siden blev koncerten aflyst på grund af, at sangeren skulle hvile sit stemmebånd.

Så frøken Bing her måtte finde på noget andet. Jeg fandt så på, at vi skulle en tur i Rosengårdcentret og så måtte han vælger mellem, om han ville have et par sko eller et par bukser. Vi fik kigget på nogen sko, men de var ikke så dyre igen, så jeg valgte derfor at han også lige fik et par bukser og et spil, som han kunne spille med sine brødre. Jeg nød virkelig at forkæle ham, for det er han ikke vant til, da det er ham der plejer at have flere penge end mig 😀

Derefter nød vi en kop varm chokolade og så var det spisetid! Vi tog på Café Victoria og den kan VIRKELIG anbefales. Dagen blev til sidst rundet af med et comedy show med Jonatan Spangs ny show. Såå bare en dag der handlede 100 % om ham og jeg ved han virkelig satte pris på det!

Så alt i alt en vildt god, men også lang dag! 😀

IMG_0264 IMG_0265 IMG_0266 IMG_0268 IMG_0269

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DER FÅR MIN BITCH FREM