DET ER KVINDENS EGEN SKYLD AT HUN BLIVER VOLDTAGET!

AT GÅ FRA POPULÆR TIL IKKE OG VÆRE DET

Jeg kan ikke vende mig til det og jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til det. Hvis I har set min video, hvor jeg fortæller om lidt af min historie, så var jeg engang en populær pige. Det var en dejlig tid. Jeg var ikke populær på grund af masser af penge eller det rigtige tøj. Jeg var populær, fordi jeg bare var mig. En lille genert pige med langt, brunt og krøllet hår. Det startede allerede i børnehaven, hvor min far har fortalt, at de andre børn bogstaveligtalt stod i kø for at lege med mig. Det giver en virkelig dejlig følelse indeni at tænke på. For det fortsatte nemlig til 4. klasse, hvor jeg var 10 år, men så faldt min verden mere eller mindre fra hinanden og jeg har ikke været den populære pige siden.

Jeg har efter 4. klasse haft mega svært ved at komme ind i et fællesskab og få masser af venner. De sidste 10 år har jeg ikke fået de få venner, som jeg har på grund af jeg var vildt åben, men fordi jeg har behandlet folk som jeg selv gerne vil behandles. Hvis folk sidder alene eller bliver hængt ud på nettet, så inviterer jeg personen med eller forsvarer dem, hvor det så af og til medfører at folk nedgøre mig, men det går mig ikke på, så derfor gør det ikke så meget.

Hvad jeg prøver at sige er, at det er squ’ ik nemt at gå fra at have masser af venner til og føle sig ensom det meste af tiden! Jeg har selvfølgelig min kæreste og 2 veninder, men derfor føler jeg mig ensom, når jeg har været vant til at folk bogstaveligtalt hev i mine arme, fordi de bare ville være sammen med lille mig.

Jeg glemmer det aldrig, fordi det var en fantastisk følelse at føle sig så ønsket og værdsat!

_DSC0540logo
Photograph: Sandra Angelina Photography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER KVINDENS EGEN SKYLD AT HUN BLIVER VOLDTAGET!