HOLDNING

DE 5 VIGTIGSTE TING I ET VENSKAB

19. oktober 2015

Dette indlæg kommer sjovt nok til (som også står i overskriften) at handle om 10 ting jeg synes er utrolig vigtige i et godt venskab! Det kan være, der er nogen af punkterne I ikke er enige i, men som sagt det handler om, hvad JEG vægter meget højt.

1. At altid være der for hinanden! Det er noget jeg synes er mere end vigtigt. Jeg sørger så vidt som muligt, at mine venner ved, jeg er der for dem og jeg tager hensyn, hvis de lige føler, de skal have noget tid alene og at de så kommer, når de kan snakke om tingene.

tumblr_lxngmkQ86t1r6h4d9o1_500

2. At man kan være ærlig! Med det mener jeg, at hvis ens venner har såret en, så skal man kunne snakke om det. Det er så vigtigt at man også kan indse sine fejl. Hvis ens ven kommer og fortæller, at de er blevet såret af en handling, som jeg f.eks. har foretaget, så vil min første tanke være ”hov, jeg har da ik lyst til at såre min veninde eller ven” og derefter siger jeg selvfølgelig undskyld. Man skal ikke bebrejde personen, fordi lige der handler det om vennen/venindens behov.

tumblr_nweqbng6JD1ujrespo1_500

3. At man kan være sig selv! Der er ikke noget værre end hvis man ikke føler, man kan være sig selv overfor sine venner. Om man er totalt skør eller griner af virkelig platte ting sammen. Hvis man skal vise en facade og ikke være den man virkelig er, så tror jeg ikke venskabet er så ægte i længden.

tumblr_nwbvn884cv1t2kykgo2_r2_250

4. At have tillid! Ligesom i et parforhold er det også vigtigt i et venskab. Det er rart med venner, man kan fortælle ting til, uden det ryger videre til en anden efter 5 minutter og vide at hemmelighederne er sikre. Plus, at vide ens ven eller veninde ikke taler grimt om en bag ens ryg.

tumblr_nvk1wkAxzP1sycimgo1_500

5. At dele sine meninger! Denne her gælder måske mest hvis ens venner beder om ens mening, men hvis man f.eks. kan se ens ven er på vej ud i noget forkert, så synes jeg det er vigtigt at man kan sige sin mening og være ærlig ved at sige ”det synes jeg ikke er en god idé”. Hvorpå man skal huske: din ven siger det ikke for at være negativ eller ond mod dig, men for at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

tumblr_nwdraoVkwI1rpa4d0o6_r1_250

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar