Verdensberømt Kontorstol!!

I tænker sikkert what the fuck i forhold til overskriften, ik? Men jeg har fundet den perfekte kontorstol og den er endda med ægte læder og så er den åbenbart verdensberømt, så den må være god at sidde i right? Den kaldes Ergohuman kontorstol, som jeg vil sige er et virkelig fancy navn! For mig når jeg skal sidde og redigere videoer til youtube og skrive blogindlæg, så er der altså bare ikke noget bedre end hvis man sidder på noget godt, for jeg har prøvet hvor man enten får ondt i ryggen, fordi stolen ikke er lavet af det bedste materiale og det er bare så vigtigt, hvis man skal sidde lidt længe og arbejde foran computeren.

Hjemmesiden www.istol.dk har dog også andre lækre kontorstole og du kan følge dem på deres facebook side: Istol

Pengene er det værd, hvis du gerne vil have en kontorstol der er af virkelig god kvalitet, men hvis du f.eks. ikke ønsker en i læder, så er der også andre muligheder på deres side. F.eks. stof eller en ergonomisk og sidst, men ikke mindst så skal du ikke betale for fragten og du kan prøve en stol i 14 dage og derefter returnere den hvis du skulle fortryde.

Så hvad venter du på? 😀

PicMonkey Collage21

Sponsoreret1

1 kommentar

  • De er mega fede – ligefrem verdenskendte 😀 Du skulle også prøve at kigge efter Hans J. Wegner, som også har lavet en række fede kontorstole – som måske også kan beskrives som verdenskendte 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLG MIG EN HEL DAG & TAG MED MIG PÅ PHOTOSHOOT