Ask Bing

Hvorfor så meget hate på Fie Laursen?

Hej alle søde og dejlige læsere.

Er det bare mig? Eller bliver der skrevet lige voldsomt mange artikler fortiden om Fie Laursen?
Ikke at jeg har noget imod det, men det er der godt nok mange andre der har, hold nu op. Det er da vildt. Jeg må godt nok lige forsvare hende og sige at jeg tror ikke hun beder sladderbladene om at skrive om hende? Hun hygger sig i L.A med venner og som hun skriver glemmer hun næsten bloggen og alligevel skriver bladene, men vi ved jo godt hvorfor! Fordi de ved hun giver views og omtale og hvor synes jeg det er synd at hun bliver kaldt opmærksomhedskrævende på grund af at sladderbladene bliver ved, når hun er på ferie. Selvfølgelig hører det med til at være anerkendt, men bare det at folk siger de er træt af at høre om hende, når det ikke er hende selv der beder dem om at skrive om hende (tror jeg).

Bl.a. folk der skriver hun er en opmærksomhedskrævende kælling og at hun burde hænge sig selv? WTF!!! Det er jo direkte grotesk. Jeg ved godt man siger, hun har mobbet før også, men hun har også i en af sine videoer på youtube tilstået hun var en fucking lille djævel og har indrømmet sine fejl. Hvorfor skal hun så stadigvæk høre for det? Jeg ville da blive idiot, hvis jeg skulle høre for mine fejltagelser nærmest 24/7. Hvis man begår nogen fejl, så bider de nok en i røven en dag og det må man så tage med, men at når man undskylder for sine fejl og indser dem og stadigvæk skal høre for dem? OMG! (Jeg er ikke kristen)

Jeg forstår det ikke.. og især ikke det med at folk har brug for at kommentere på folk, de ikke bryder sig om? Sorry, men hvor er logikken henne i det?
Jeg har virkelig respekt for dig Fie! Du er for sej og du skal bare kæmpe videre. You go girl 🙂

PicMonkey Collage16

Skriv en kommentar

  • mia

    Når man googler fie laursen er du hele tiden noget der popper op flere gange, du burde blive ved med at blogge om hende så skal din blog nok blive set. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ask Bing