Another Cinderella Story

Anmeldelse af Sandy Eskos Blog

Da jeg er blogger, går jeg op i og følge andres blogge.
1. det er god læsning & 2. det giver god inspiration til ens egen blog.

I dag skal det handle om Sandy Eskos blog. Jeg kendte til hende før man så hende i tv i Paradise Hotel og vidste lidt om at hun lavede event-jobs og lidt model, så jeg blev lidt overrasket da jeg læste på hendes profil at hun skulle være med, men hun var min favorit hele vejen igennem. Jeg kan godt lide folk, der har en personlighed som skiller sig ud på en måde. Jeg har læst lidt af hendes blog i noget styk tid og fulgt hende på instagram af og til
& jeg må sige, hun gør det virkelig godt med alt hun laver.

Hun formår virkelig og få sin personlighed ind i teksten og er god til at gøre sine indlæg værd at læse! Mange tænker: blondine & store kasser = total blank, men Sandy er virkelig et tegn på, du kan se virkelig godt ud, men samtidig være mega klog! Så den fordom der er blevet dannet, kan pakkes lidt væk. Jeg synes hun har været inspirerende lige siden, jeg startede med og følge hende, så hvis du har lyst kan du selv besøge den forneden.

Læs hendes blog her: Sandy Esko

sandysandy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another Cinderella Story