Anmeldelse af Sandy Eskos Blog

3 TING DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ NÅR DU STARTER EN BLOG

Jeg håber I vil kunne bruge dette indlæg til noget, da det måske ikke er noget alle er klar over når de starter en blog, selvom det for nogen er indlysende så er det ikke sådan for alle. Så her er 3 råd, som jeg har erfaret der kan følge med, når man starter en blog.

1. Hårde slag! Nogen bruger deres blog til at dele sine meninger og som hjælp til at komme af med frustrationer de bøvler med i hverdagen, næsten som en dagbog. Der er dog det med at få hårde slag, når du deler dine holdninger omkring emner, der er oppe i medierne for tiden eller personlige ting. Du er nødt til at indse og være forberedt på at folk kan være onde, komme med negative kommentarer og være imod dig. Med en blog gør du opmærksom på dig selv og stikker næsen frem og det kan have bagslag, det gør det altid når du begiver dig ud i noget, der er anderledes.

2. Opmærksomhed! Når man starter på en blog, vil man selvfølgelig gerne have andre ser den, men du skal være forbederedt på spørgsmål tit og folk der i hverdagen spørger ind til din blog. Så overvej hvad du vil sige og hvordan du vil fremstå din blog for at andre bliver interesseret.

3. Formidling! Når du skriver et indlæg, så ved du forhåbentligt selv hvad du skriver og hvad du mener med dit indlæg, men det kan hurtigt misforstås af andre og så kommer had og negative kommentarer. Så alt efter hvad dit indlæg handler om, overvej hvordan du formidler tingene, men dog er der også dem, som bare kun vil se negativt og dem skal du bare ignorere/kaste væk.

Et lille råd til sidst! Vigtigst af alt er at du har dig selv med 100 % hele vejen gennem din blog 🙂

_DSC0210logo

Photograph: Sandra Angelina Photography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Sandy Eskos Blog