Nastygal

Mine barndoms idoler!

Jeg har fortiden set og læst lidt meget om Mary-Kate og Ashley.  De var mine barndoms idoler og jeg beundrer dem stadigvæk i dag. De er stadig lige så inspirerende, som de var dengang, når man ser interviews med dem fra i år. Jeg har flere bøger med dem, som jeg læste da jeg var lille både Tre Mod En og So Little Time. Plus jeg har 2 fanbøger med dem stadigvæk og så kan jeg huske mit værelse bare var totalt overpyntet med plakater af dem. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at eje noget tøj fra deres kollektioner og jeg bliver så glad og rolig af at se videoer med dem og jeg kan huske min favorit var Ashley og det er det stadigvæk. Selvom de er tvillinger, så synes jeg hun er kønnest og jep, jeg kan se forskel på dem xD men kun fordi jeg virkelig har været fan og har lagt mærke til hvor henne i deres ansigtstræk, de er forskellige.

Har i haft et barndoms idol og hvis i har, hvem var det så? 🙂

PicMonkey Collage33

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nastygal